ACTIE WEEK -15%: Ontvang 15% extra korting op het gehele assortiment! Gebruik de code VANDAAG15 in de winkelwagen en profiteer vandaag nog!

9,5 KlantenbeoordelingKlantenservice: +31 (0)75-7506710Actuele levertijden
Welcome visitor you can log in or create an account

Schilderijen

Schilderijen zijn natuurlijk een heel belangrijk onderdeel van ons interieur, ze voegen niet alleen een accent toe maar weerspiegelen ook onze innerlijke wereld, soms komt dit tot uiting in de kleurkeuze van de schilderijen, soms in het thema of object. we bieden schilderijen voor verschillende interieurs, we geloven dat elke kamer zijn eigen schilderij dient, of het nu een woonkamer of een slaapkamer is, misschien een keuken of een kantoor, het uitzicht hier is naar jouw smaak. Het ontwerpen van een galeriewand in jouw huis, gaat om jou: Jouw smaak, jouw stijl en jouw interesses. We begrijpen dat het niet eenvoudig is om een schilderij of schilderijen te kiezen, en er is altijd een vraag, welk schilderij moet je kopen

 

Schilderijen kopen, praktisch Tips van professionals

Een goed gekozen schilderij kan de ruimte verenigen en het huis gezellig maken. Wanddecoraties, schilderijen en foto's zijn de kers op de taart van je interieur. Het is de moeite waard om de perfecte oplossing te vinden die je leuk vindt en deze vervolgens te plaatsen.

 

1. Leid door je passies

Het belangrijkste advies dat kan worden gegeven aan een persoon die een schilderij voor zichzelf selecteert, is om te kiezen wat je leuk vindt. Als je iets tegenkomt en je voelt je er niet gelukkig of vredig door, post het dan niet aan je muur. Het is jouw huis, jouw ontwerp en jouw geld om aan kunst te besteden. Het feit dat gezinsleden vaak compromissen sluiten over keuzes, betekent niet dat u uw huis moet inrichten met iets dat niet bij uw stijl past. Je woont in je eigen huis, dus geniet van elk deel ervan!

 

2. Een schilderij kiezen op maat

Als het gaat om wanddecoratie, groot of klein; kan het vaak moeilijk zijn om de maat te bepalen. Begin uw zoektocht met een eenvoudige selectie. Ga je de kamer versieren? Veel mensen vinden het gemakkelijker om met grote elementen te beginnen en geleidelijk over te gaan naar kleinere. Als je de ruimte begint te verenigen door decoratieve elementen, zullen er na verloop van tijd meer van zijn. Binnenkort wordt je huis ingericht met genoeg items naar jouw voorkeuren.

 

3. Een schilderij kiezen op kleur

Wist je dat er in de decorwereld een groot verschil is tussen de kleurenpaletten van kamers en de kleurenpaletten van kunst? In de kunst zijn er meer mogelijkheden om heldere en gedurfde kleurenschema's te gebruiken die u op een accentmuur kunt gebruiken. Er zijn twee manieren om schilderijen op kleur te kiezen.Voeg om te beginnen een schilderij toe met de kleuren die al in de kamer aanwezig zijn. In de meeste gevallen is het volgen van een consistent patroon gerelateerd, verfijnd en complementair.De kleur van uw muren beperkt uw keuze niet, maar dient alleen als basis om uw persoonlijke gevoel voor stijl uit te drukken.Verenig een kamer met lijnen en stijl, niet alleen kleur. Schilderijen van een artiest kunnen verschillende kleuren hebben, maar in dezelfde stijl van optreden. Gebruik schildrijen lijsten om uw favoriete kunst te markeren. Gebruik  standaard kleuren zwart, wit, en natuur hout.

 

4. Selectie van schilderijen op basis van inspiratie

De inspiratie voor een kamer kan een kunstwerk zijn, een bank waar je dol op bent, of zelfs een eenvoudige snuisterij met een speciale betekenis voor jou. Een antieke presse-papier is voor de een net zo belangrijk als een piano voor de ander. Beide kunnen de belangrijkste inspiratiebron zijn voor de hele sfeer van een kamer of zelfs een huis.Gebruik een element dat je inspireert om het kleurenschema van je kamer te bepalen. Het is het beste om het monster te verkleinen tot drie of vier kleuren. Als u zich op een bepaald patroon concentreert, wordt het gemakkelijker om volgende items op te pakken. Kies een schilderij dat past bij het gegeven kleurenschema van de kamer. Met een specifiek kleurenschema kunt u patronen, geometrische vormen, enzovoort combineren. Als algemene regel geldt dat wanneer u een nieuwe kleur gebruikt, deze het beste op ten minste twee plaatsen kan worden gebruikt.

 

5.Vertrouw je instinct

Het schilderij hoeft niet perfect te worden gecombineerd met de kamer om hem te decoreren. Omring jezelf met de dingen waar je van houdt.

 

6.Schilderijen definiëren je huis

Mooie schilderij  die aan de muur hangt, kan de sfeer voor de ruimte bepalen en het gezellig maken. Of u zich nu laat leiden door kleur, maat, thema of zelfs iets dat u inspireert, het kiezen van wanddecoratie moet een plezierig proces zijn.

 

Waarom een schilderij kopen van Schilderijdesign/strong>

Schilderijdesign is een zeer vooraanstaand merk wat betreft schilderijen. Bij ons is er echte passie voor het vak zijn al onze schilderijen een unieke vorm van kunst. hier zullen we het hebben over 5  eigenschappen die ons uniek maken

 

1. Groot collectie

Met trots bieden we je meer dan 2500 schilderijen van verschillende stijlen en genres. in onze online schilderijen shop. De kans dat er iets van jouw smaak tussen zit is daarom zeer groot. Om je wat te helpen bij het zoeken naar en het vinden van een geschikt schilderij, hebben wij onderscheid gemaakt in12 verschillende categorieën:

 

Vrolijke schilderijen

Abstracte Schilderijen

Figuratieve schilderijen

Dieren schilderijen

Oude Meesters

Stadsgezichten schilderijen

Beroemdheden

Bloemen & Bomen

Mixed media

Anime schilderijen

Landschap schilderijen

Alle Schilderijen

 

2-schilderij op maat

We maken ook schilderijen op basis van u afmetingen. Heeft u een speciale maten of speciale bewerkingen wilt?laat ons weten, wij voeren kunstwerken van elke complexiteit uit.

 

3-Gratis Verzenden en retoureren

Gespecialiseerde schilderijen-bezorgers van DHL, DPD en een aparte bezorgdienst voor grote formaten verzorgen al onze leveringen in Nederland en België. Zodra wij beginnen met het inpakken van je bestelling, krijg je een mail van ons met de afleverinformatie en een Track & Trace code waar je je bestelling mee kan volgen.

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

4.Koop nu, betaal later

De betaaltermijn van 30 dagen start zodra de aankoop verzonden wordt. Dit betekent dat je de tijd kan nemen om je aankoop uit te proberen. Je betaalt dus alleen voor wat je houdt.

 

Welke schilderijen opties zijn, veel keuzen 

 

1-Canvas zonder lijst

Hoe het interieur te diversifiëren en op te frissen zonder het algehele ontwerp te veranderen en zonder dure langdurige reparaties uit te voeren? De gemakkelijkste en misschien wel de meest populaire manier is om een canvas schilderij  aan de muur te hangen. Het digitale beeld wordt met behulp van een plotter op het canvas overgebracht voor afdrukken op groot formaat. Canvas is  een stoffen materiaal van linnen of katoen , speciaal gemaakt voor een inkjetprinter (plotter). Bij gebruik van natuurlijk materiaal blijft de textuur van het canvas behouden na het printen. Het reliëf van de stof imiteert een echt kunstwerk gemaakt door de hand van de kunstenaar. Om de afbeelding van de foto compleet te maken, wordt het werkstuk op een houten spanraam gespannen, gevernist en indien nodig ingelijst in een baklijst.

 

2. Canvas ingelijst

Veel kunstenaars, maar ook kunstliefhebers vragen zich af hoe ze het schilderij  echt een lust voor het oog kunnen maken, zoals ze zeggen, "gespeeld". Om dit te doen, heb je niet zoveel nodig - kies er gewoon een mooi baklijst voor, dat zowel qua stijl als qua grootte en kleur past. Zo'n "slijpsel" geeft de schilderij een gelijkenis met een diamant die in de zorgzame en bekwame handen van een juwelier is geweest. U kunt bij ons  baklijst in zwart, wit, natuur houd kiezen

 

WAAROM IS CANVAS PRINTEN ZO POPULAIR? 

Er zijn veel voordelen aan het kopen van een gedrukt schilderij. Niet iedereen maakt gebruik van de diensten van kunstenaars, omdat hun werk veel duurder en moeilijker uitvoerbaar is. Canvasafdrukken zijn in trek bij interieurontwerpers en iedereen die van gewone foto's kunstwerken wil maken.

 

1. Duurzaamheid

Een hoogwaardig schilderij op canvas gaat tientallen jaren mee! Al die tijd vervaagt het beeld niet, barst het niet en behoudt het over het algemeen zijn oorspronkelijke uiterlijk.

 

2.Esthetiek

Van buitenaf is een reproductie moeilijk van een echt schilderij te onderscheiden en zien foto's op canvas er eleganter en steviger uit dan gewoon fotopapier.

 

3.Beschikbaarheid

Er is een enorm verschil in de kosten van een canvas schilderij en een echt olieverfschilderij.

Koop schildeij bij schilderijendesign 

Schilderijendesign is een groot online galerij , waar 2500 schilderijen worden gepresenteerd aan bezoekers in verschillende richtingen en genres: stedelijke, mariene en natuurlijke landschappen, schilderijen gemaakt op canvas met of zonder lijst. Hier u vindt de beste schilderijen van hedendaagse kunstenaars direct aan u geleverd. Wij helpen kunstenaars hun kenners, kopers te vinden - om een kunstwerk aan te schaffen dat het interieur zal verfraaien, een waardige tentoonstelling in de collectie of een geschenk aan vrienden, collega's en familieleden zal worden. Ons doel is om kunst toegankelijk te maken zodat iedereen binnen de muren van een huis of appartement kan genieten van schilderen.