ACTIE WEEK -15%: Ontvang 15% extra korting op het gehele assortiment! Gebruik de code VANDAAG15 in de winkelwagen en profiteer vandaag nog!

9,5 KlantenbeoordelingKlantenservice: +31 (0)75-7506710Actuele levertijden
Welcome visitor you can log in or create an account
Shop op basis van categorie:
 

Schilderijen

Bij Schilderijen design maken we het onze missie om u te helpen bij het ontdekken van de beste opkomende artiesten over de hele wereld. Of je nu een nieuwe artiest wilt ontdekken, een statement-stuk aan je huis wilt toevoegen of een belangrijke gebeurtenis in het leven wilt herdenken, Schilderijen design is je toegangspoort tot unike werken van hedendaagse topartiesten. Of je nu op zoek bent naar een modern schilderij, een abstract schilderij of een figuratif schilderij, Schilderijen Design heeft meer dan 1100 unieke schilderijen te koop. Schilderijen weerspiegelen zowel het standpunt van de kunstenaar als beschikken over een onafhankelijke stem die een unieke boodschap uitspreekt voor elke toeschouwer. Onze online kunstgalerie is enthousiast om mensen overal ter wereld te helpen bij het ontdekken, verliefd worden op en bezitten van unieke schilderijen van enkele van de meest getalenteerde opkomende kunstenaars van over de hele wereld.

Kies het perfecte schilderij

Met veel schilderijen om uit te kiezen, hoe kies je precies de perfecte voor jou? Denk eerst aan het stijl (ben je abstract of impressionistisch?) en onderwerp (mooie landschappen of portretten?) en je bent er bijna. Maar als het tijd is om te kopen, raden we altijd aan om een ​​schilderij te kiezen waar je hart sneller van gaat kloppen; een schilderij is tenslotte een weerspiegeling van jou!

Waarom schilderijen kopen op Schilderijen design?

Een origineel schilderij heeft iets speciaals: de penseelstreken, het unieke karakter en het pure vakmanschap. Hier bij schilderijen designr hebben we het gemakkelijk gemaakt om een ​​schilderij te vinden dat bij je smaak en budget past; en je muren zullen je ook dankbaar zijn.