ACTIE WEEK -15%: Ontvang 15% extra korting op het gehele assortiment! Gebruik de code VANDAAG15 in de winkelwagen en profiteer vandaag nog!

9,5 KlantenbeoordelingKlantenservice: +31 (0)75-7506710Actuele levertijden
Welcome visitor you can log in or create an account

Figuratieve schilderijen

Figuratieve schilderijen hebben herkenbare voorstellingen: speelse vormen, bonte kleuren en bijzondere afbeeldingen. De voorstellingen lijken op altijd op hoe dingen er in het echt ook uitzien.  Er zijn verschillende thema’s te onderscheiden, zoals landschappen, stillevens of portretten. De heldere voorstellingen geven elk interieur iets extra’s. Figuratieve schilderijen passen in elk interieur, of dit nu modern of vintage is of er tussen in zit.

 

Ons assortiment figuratieve schilderijen

Schilderijen in sprankelende kleuren of juist in zachte tinten, figuratieve schilderijen van vrouwen (De Dikke Dames) of een afbeeldingen van een vrouw en figuren en portretten. Onze figuratieve kunstschilders hebben oog voor detail en dat vindt u terug in deze prachtige collectie portretschilderijen. Een mooi figuratief portretschilderij kan zowel op canvas als op linnen geschilderd worden.

 

Schilderijen met mensen en figuren

Dit soort figuratieve schilderijen spreekt tot je verbeelding. Als je een huis binnenkomt met aan de muur een prachtig figuratief portretschilderij, vraag je je direct af wat de achterliggende gedachte van dit schilderij is. Bij figuratieve portretschilderijen kun je uiteraard ook kiezen voor subtiele en artistieke naaktportretten. Zo’n werk kan een bijzondere betekenis voor iemand hebben en met een mooie plaats in huis komt dit schilderij prachtig tot zijn recht. Ons assortiment canvas schilderijen is erg gewild en wij vullen onze voorraad dan ook vaak aan. Wij kunnen voldoen aan iedere wens van jou!

 

Bij ons staat kwaliteit voor kunst in jouw huis altijd voorop

Of je uiteindelijk kiest voor een figuratief schilderij of een  goedkoper schilderij uit een van onze aanbiedingen, je hoeft in ieder geval niet naar een kunstveiling. Bij onze online kunstgalerie zijn ingelijste schilderijen te koop en de kwaliteit van al onze schilderijen is bijzonder hoog. De afwerking bij onze figuratieve schilderijen is uitmuntend en mede daardoor krijgt het schilderij een verzorgde uitstraling. Bij ons kun je bij een canvas schilderij kiezen voor gespiegelde zijkanten die voor een fraai zijaanzicht zorgen

 

Online figuratieve schilderijen kopen 

Bij ons kun je simpel en snel het figuratieve schilderij van je keuze kopen. Figuratieve schilderijen zijn niet afhankelijk van een bepaald interieur, dat maakt de keuze dus makkelijker.  De schilderijen zijn snel leverbaar en als er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn met een schilderij, dan krijg je zonder problemen je geld terug. Check hiervoor wel even de voorwaarden. Door onze vaste klanten worden wij beoordeeld met een 9,5. Hier zijn we erg blij mee! Als je nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via de mail, telefoon of ons contactformulier.