ACTIE WEEK -15%: Ontvang 15% extra korting op het gehele assortiment! Gebruik de code VANDAAG15 in de winkelwagen en profiteer vandaag nog!

9,5 KlantenbeoordelingKlantenservice: +31 (0)75-7506710Actuele levertijden
Welcome visitor you can log in or create an account

Abstracte schilderijen

De Abstracte kunst is een van de hoofdrichtingen van de hedendaagse kunst. Het belangrijkste idee hiervan is direct om harmonie tussen mensen en mystiek over te brengen, een lied van harmonie te creëren, lijnen en kleuren te harmoniseren. Abstracte schilderkunst is de prijs van nieuwe kunst, niet-objectief en niet-figuratief voor haar essentie. Abstracte schilderkunst is niet in staat om actie nauwkeurig en realistisch over te brengen, meer navpak - om de stroom van emoties en de innerlijke toestand van de kunstenaar over te brengen.  De abstracte richting in de schilderkunst gaf het uitgangspunt voor het ontstaan van die ontwikkeling van andere actuele stromingen in de kunst - de opkomst van rayonisme, neoplasticisme, suprematisme, expressionisme en geometrische abstractie. Een dergelijke diversiteit direct in de schilderkunst gaf nieuwe mogelijkheden aan kunstenaars, en op deze manier kregen ze nieuwe kansen in de schilderkunst.Omdat Abstracte schilderkunst is een van de belangrijkste trends in de hedendaagse kunst. heeft schilderijen design besloten meer andacht aan abstracte kunst te geven, een unieke collectie schilderijen gemakt, schilderijen die past bij elke interieur, en ook vespigeld u inspiratie en lifde aan kleuren

Het belangrijkste idee van deze richting is om de harmonie tussen mens en kunst over te brengen, om een bepaalde harmonieuze combinatie van lijnen en kleurvlekken te creëren. Abstracte schilderkunst is een nieuwe kunst, niet-objectief en niet-figuratief in zijn essentie. Abstracte schilderkunst streeft niet het doel na om de werkelijkheid nauwkeurig en realistisch over te brengen, integendeel, het belangrijkste is om de stroom van emoties en de innerlijke toestand van de kunstenaar over te brengen. Hiervoor raadt hij aan cursussen te volgen in aquarel, olieverf en andere beschikbare programma's in onze kunstacademie.

 

Welke abstract stijlen en vormen zijn er

Er is een grote verscheidenheid aan stijlen en trends in de abstract kunst. Vaak hebben ze geen duidelijk gedefinieerde grenzen en bewegen ze soepel van de ene naar de andere, in voortdurende ontwikkeling, vermenging en oppositie.

Binnen het kader van de ene abstracte artistieke stijl ontstaat er altijd een nieuwe, en die gaat op zijn beurt over in de volgende, enzovoort. Veel stijlen bestaan tegelijkertijd naast elkaar en daarom zijn er helemaal geen "pure stijlen".

 

1. Abstract figurative

is een richting van de kunst die de weergave van vormen dicht bij de werkelijkheid in schilderkunst en beeldhouwkunst heeft verlaten. Een van de doelen van het abstractionisme is om harmonie te bereiken, bepaalde kleurencombinaties en geometrische vormen te creëren om zo verschillende associaties op te roepen bij de beschouwer.

 

2-.Abstract landschap

Op het eerste gezicht is de term 'abstract landschap' een contradictie. Immers, een landschap is per definitie een beeld dat naar de natuur is geschilderd, dat wil zeggen dat wat erop wordt afgebeeld overeenkomt met wat er in werkelijkheid is; als deze correspondentie niet bestaat, kan het beeld geen landschap zijn. In feite bevat elk landschap, zelfs het meest realistische, elementen van abstractie: zelfs de meest pedante kunstenaar zal niet alle mogelijke details tekenen: het beeld bestaat uit afzonderlijke streken die niet bestaan en ook niet in de werkelijkheid kunnen bestaan.Zo kan men spreken van de 'abstractiegraad' van een bepaald landschap; een volledig abstract landschap dat volledig overeenkomt met deze term is een andere wereld die op zijn kop staat: bomen kunnen ondersteboven groeien of recht langs de horizon; bloemen kunnen de meest onvoorstelbare kleuren en vormen hebben. Dit is een landschap, maar grondig gewijzigd door het onderbewustzijn en de verbeelding van de kunstenaar-schepper. Wat echter heel interessant is, is dat dergelijke schilderijen het effect van deja vu kunnen veroorzaken: dit kan niet, maar ik zag ergens zoiets ... Dit is de paradox en tegelijkertijd het geheim van hun aantrekkelijkheid.

 

3.abstract bloemen

Mensen zijn zich al sinds de oudheid bewust van de schoonheid en grootsheid van bloemen. Een feestdag, een parade of een banket was onmogelijk voor te stellen zonder een overvloed aan levende slingers en boeketten. Bovendien werd een dergelijke richting in verschillende culturen op verschillende tijdstippen afzonderlijk geboren. Bloemen verwelkomden de geboorte van een nieuwe persoon en met hen namen ze hem mee na de dood. En als de onderzoekers het pad kozen van het bestuderen en gebruiken van een verscheidenheid aan planten, dan vereeuwigden kunstenaars ze op doeken. Vaak speelden bloemen in de schilderijen van grote kunstenaars niet alleen een decoratieve, maar ook een symbolische rol. Sommigen van hen konden het zich veroorloven om rozen af te beelden, simpelweg omdat ze geliefd waren, maar voor de meerderheid zijn deze bloemen een symbool van liefde. Vergeet-mij-niet is geschreven om standvastigheid, de kleur van varens, aan te duiden - met verzoeken om mystiek. De schoonheid van hyacint, pioenroos en narcis kreeg een bijzondere mythologische betekenis. Het waren echter ongetwijfeld rozen die de favoriete floristische helden werden in stillevens en wereldlijke schilderkunst./p>

 

Waarom een Abstract schilderij kopen van Schilderijdesign? 

Schilderijendesign is 's wereldwijd galerie en sinds 2017 beizg met het verkopen van kunst aan de muur, woondecoratie en bieden onderdak aan honderd kunstenaars, fotografen, grafisch ontwerpers, illustratoren en iconische merken.  Met trots werken samen met bijzonder kunstenaars van werldwijd.  en wanner kiest u een schilderij bij ons kopen, u kunt volgenden voordelen ervaren:

 

1-Exclusief en originaliteit

Uniek, uitzonderlijk en uniek canvas, gemaakt door de hand van een meester, is een welkom object voor individuen die geen regels en normen accepteren. Zo'n canvas is de trots van de eigenaar en de bewondering van familieleden en vrienden die zijn langsgekomen voor de avondthee. De originaliteit van het schilderen beperkt de keuze van de ruimte voor plaatsing niet. Het is relevant voor interieurs en kantoorkasten, afhankelijk van de naleving van het algehele ontwerp. Het belangrijkste is om de schets op een opvallende plaats op te hangen, zodat deze je vaker bevalt.

 

De schilderijendesign biedt een verscheidenheid aan schilderijen, verschillend in stijl, techniek en richting. De schilderijen van ons worden gepresenteerd zijn het werk van jonge getalenteerde kunstenaars, Deze schilderijen zullen je helpen een kleine galerij te creëren in je kamer, kantoor, huis, die je constant een vleugje warmte, comfort en veel aangename sensaties zal geven. onze collectie bestaat uit:

Vrolijke schilderijen

Abstracte Schilderijen

Figuratieve schilderijen

Dieren schilderijen

Oude Meesters

Stadsgezichten schilderijen

Beroemdheden

Bloemen & Bomen

Mixed media

Anime schilderijen

Landschap schilderijen

Alle Schilderijen

 

3- Schilderij op maat laten maken

Heeft u idie waar moet u de schilderij plaatsen? heeft u een speciaal formaat nodig?  shielderijendesign bieden schilderijen op maat. wij kunnen een schilderij aanpassen in een formaat die bij je idee of je kamer past, wij gaan de mogelijkhedien met u bespreken.

 

4-Gratis verzenden naar nederland en belgie  

Het is voor ons erg belangrijk dat u uw schilderij heeft ontvangen. jouw bestelling. dus we volgen het hele proces van verzending, we zijn 100% verantwoordelijk voor de veiligheid van de levering van je bestelling , en het is helemaal gratis. na het plaatsen van de bestelling ontvang je goedkeuring, en als het naamplaatje klaar is, sturen we je een trackcode zodat je je schilderijm kunt volgen

 

5- routernering

We streven ernaar om u hoogwaardige printproducten van uw ontwerpen te leveren. Als er problemen zijn met je Canva Print-bestelling, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op.

 

Abstract schilderij kopen, praktisch Tips

Abstracte schilderijen zijn kunstwerken die in elk interieur passen, zelfs in een weelderige historische setting. eriet? laten we het uitzoeken!Schilderen en interieurontwerpZijn twee werkgebieden die veel meer met elkaar te maken hebben dan op het eerste gezicht lijkt. Een richting als abstractionisme is bijvoorbeeld de esthetische oorsprong van twee populaire interieurstijlen - art deco en minimalisme. En als je een schilderij wilt kopen om je huis mee te decoreren, blijft abstractie de beste keuze voor elke moderne stijl.

 

1.Inspiratie 

Sommige van deze werken kunnen urenlang worden bekeken, ze worden het dominante kenmerk van het interieur. Daarom moet u, voordat u een abstract schilderij koopt, nadenken over waar u het moet plaatsen, hoe harmonieus andere meubels ermee worden gecombineerd. De eenvoudigste manier is om zo'n canvas te kiezen voor een minimalistisch interieur, omdat lichte muren dienen als een ideale achtergrond voor alle kleuren en vormen. Maar voor de decorateur is het een interessantere taak om de abstractie in te passen in de historische stijl met zijn pracht en overvloed aan decor.

 

2.Abstract schilderij als centraal punt

De schilderij hoef niet gekozen als decoritem, maar als een belangrijk onderdeel van het interieur, dus u moet niet alleen over de achtergrond nadenken, maar ook over de verlichting om deze in een gunstig licht te presenteren - in de ware zin van het woord van het woord. u zult overtuigd zijn van de juistheid van de aanpak als geheel. Als je niet weet welk schilderij je moet kopen, is abstractie altijd de beste optie, in tegenstelling tot figuratief schilderen.