ACTIE WEEK -15%: Ontvang 15% extra korting op het gehele assortiment! Gebruik de code VANDAAG15 in de winkelwagen en profiteer vandaag nog!

9,5 KlantenbeoordelingKlantenservice: +31 (0)75-7506710Actuele levertijden
Welcome visitor you can log in or create an account
Kunstenaar: Anna
Vanaf:
€79,-

Stadsgezichten schilderijen of steden schilderijen

Een stadsgezicht-schilderij is een schilderij met daarop bijvoorbeeld de hoge gebouwen van een stad geschilderd. Kunst met wolkenkrabbers of met bekende gebouwen zijn erg gewilde thema’s om te schilderen.  Vaak schildert een kunstenaar een bepaald detail van een stad dat bekend is of de skyline van die stad. De sfeer van een stadsgezicht-schilderij kan verschillen: Afbeeldingen die doen denken aan de verschillende seizoenen, dag of nacht en uiteraard het gebruik van  verschillende kleuren en materialen. Onze stadsgezichten passen daarmee in elk interieur.

Begrippen behorende bij een stadsgezicht-schilderij of steden-schilderij

Wanneer er op een schilderij (ook) een skyline is geschilderd, wordt dit ook wel een skyline-schilderij genoemd. Op een city-schilderij is het centrum van een stad afgebeeld . De benaming “Stadsgezicht-schilderij”  dus een verzamelnaam voor dit soort schilderijen in de breedste zin van het woord.

Aanbod stadsgezichten bij schilderijendesign

In ons assortiment hebben we kleurrijke stadsgezichten, maar ook afbeeldingen in basickleuren, zoals zwart, wit, beige, ivoor of grijs. We kunnen deze schilderijen uitvoeren in enkelluiks, maar ook in meerluiks.

Het kopen van een steden-schilderij

Bij schilderijendesign kunnen wij je een zg. “schilderijen interieurfoto service” aanbieden. Dit houdt in dat wij eerst een voorbeeldfoto maken van jouw keuze in jouw interieur.  Dit is een interieurfoto met schilderij. Wij “hangen” dit schilderij alvast voor je op, op ware grootte.  Zo kun je een waarheidsgetrouw beeld krijgen hoe het schilderij van jouw keuze in je interieur past.  Bij ieder schilderij in onze schilderijenpagina staat rechts naast het schilderij de knop “Voorbeeld in je interieur”.  Door deze knop te gebruiken kun je ook de afmetingen en zelfs de kleuren in  het schilderij veranderen. Ook eigen foto’s kun je gebruiken  om een schilderij van te laten maken.