ACTIE WEEK -15%: Ontvang 15% extra korting op het gehele assortiment! Gebruik de code VANDAAG15 in de winkelwagen en profiteer vandaag nog!

9,5 KlantenbeoordelingKlantenservice: +31 (0)75-7506710Actuele levertijden
Welcome visitor you can log in or create an account

Bloemenschilderijen:

Bloemenschilderijen variëren van stillevens tot prachtige landschappen. Allemaal zijn ze vol prachtige kleuren. Van oudsher hebben Nederlanders een sterke binding met bloemenschilderijen. Een bloemenschilderij geeft je huis ultieme gezelligheid en een unieke uitstraling in elke ruimte. Het grote voordeel is dat je een bloemenschilderij nooit water hoeft te geven! Zorg wel voor een plek in huis met een beetje zon op je bloemenschilderij: door de steeds wisselende lichtinval krijgt je bloemenschilderij ook steeds een andere uitstraling. Door een bloemenschilderij op te hangen in je huis, fleurt iedere ruimte direct op. Je haalt als het ware de natuur naar binnen. Neem de tijd om rustig rond te kijken op onze website of op locatie om zo tot de keus te komen waar jij gelukkig van wordt. 

Online je bloemenschilderij of landschapsschilderij bestellen en kopen:

Op onze website kun je in alle rust ons assortiment bloemenschilderijen bekijken. Wanneer je je keus gemaakt hebt, let dan wel even op de afmetingen: welke afmetingen passen het beste in de ruimte waar het schilderij komt te hangen? Zo wie zo zijn onze schilderijen gemakkelijk op te hangen door de standaard bijgeleverde extra’s. Onze schilderijen zijn snel te leveren: vaak al binnen twee dagen. Wij worden zeer goed beoordeeld door de klanten van de Schilderijendesign. Hiervoor willen wij onze koper heel hartelijk bedanken! Voor eventuele vragen kun je ons bellen, mailen of contact opnemen via ons contactformulier.